Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Mason
    replied
    Pozmieniało się trochę na kranach:
    nr 2 - Primator Polotmavy 7/5/3,5
    nr 7 - Pinta Viva la Wita 11/8/5,5
    nr 9 - Pracownia Piwa Dwa Smoki 10/7/5
    nr 10 - Pinta Oto Mata IPA 10/7/5
    nr 12 - BrewDog IPA is Dead El Dorado 18/13/9

Leave a comment:

• jacer
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Czytam Time i Epocę. Pijam tylko Ballantine'a. Palę Winstony. Płacę wyłącznie kartą kredytową.
    "Jesteś playboyem, masz konsumpcyjny stosunek do życia. Żal mi Ciebie."

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Czytam Time i Epocę. Pijam tylko Ballantine'a. Palę Winstony. Płacę wyłącznie kartą kredytową.
    Terminal miał być dzisiaj, natomiast VIP -room dla Pana niestety jeszcze nie gotowy

Wtopa beczkowa faktycznie była - nowi za barem ( ci nie obudowani ) dopiero się docierają

Leave a comment:

• żąleną
    replied

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
    Czy przypadkiem specjalnie szukasz wymówek, że jeszcze nie odwiedziłeś Chmielarni ?
    Jak przypadkiem? Specjalnie!!!!

Leave a comment:

• emes
    replied
    Czy terminal już jest?
    Czy przypadkiem specjalnie szukasz wymówek, że jeszcze nie odwiedziłeś Chmielarni ?

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Przepraszam was za zaistniałą sytuację, która wynikła także z mojej winy. Nie przewidziałem, że naraz skończy się tyle beczek, zdarzyło się także małe nieporozumienie między załogą. Mogę was zapewnić, że taka sytuacja się już nie powtórzy.

Leave a comment:

• Kulbi
    replied
    Piecia - pełna racja. Też się z tym spotkałem. W szanującym się multutapie jedno piwo zastępuje drugie. A jak chwilowo czegoś nie ma to od razu powinno być wytarte z tablicy. Takie rzeczy to nawet w hipsterskich Cudach na Kiju wiedzą.

Zauważyłem, że dopóki jest Mason na sali to wszystko jakoś działa. Reszta pracowników musi być czym prędzej przeszkolona, zarówno z samych piw jak i obsługi sprzętu.

Leave a comment:

• Gringo
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
    Musieliśmy się minąć....
    Może. Byłem od 14:00 do 15:30

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Czy terminal już jest?

Leave a comment:

• Piecia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo
    Dzisiaj zagościłem i zdaje się że będzie to mój stały punkt pobytu w Warszawie.
    Jedzenie w Chmielarni to P O E Z J A.
    Piwa, wiadomo, Coder fantastyczny, Blond z Manufaktury jest OK i Saison z St. Feuillien rewelacyjny.
    Bardzo miła obsługa i rada co do jedzenia. Niezapomniane kulinarno - piwnie popołudnie.
    Musieliśmy się minąć.... ale kilka krytycznych uwag:

Skończyło się kilka piw (m.in Atak, Cerna Hora)- w zamian nic nie weszło (niektóre długo "wisiały" na tablicy). Na pytanie, co i czy w ogóle cokolwiek wejdzie na kran usłyszałem, że niestety nie. Pytałem o Brew Doga albo jakąkolwiek Pintę. Szkoda, bo wiem, że zapasy są spore....

Ale za to jedzenie pierwsza klasa!

Leave a comment:

• Gringo
    replied
    Dzisiaj zagościłem i zdaje się że będzie to mój stały punkt pobytu w Warszawie.
    Jedzenie w Chmielarni to P O E Z J A.
    Piwa, wiadomo, Coder fantastyczny, Blond z Manufaktury jest OK i Saison z St. Feuillien rewelacyjny.
    Bardzo miła obsługa i rada co do jedzenia. Niezapomniane kulinarno - piwnie popołudnie.

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pebejot

Około 20 przeszliśmy w dwudziesty stopień zasilania, na stołach pojawiły się świeczki
    Tak było, ale dzięki zwarciu w głównej rozdzielni Domu Wędkarza, rozszerzylismy target na fanów romantycznych kolacji przy świecach

Leave a comment:

• pebejot
    replied
    Kolejna wizyta udana z Artezan Coder i Ciechanem pszenicznym

Około 20 przeszliśmy w dwudziesty stopień zasilania, na stołach pojawiły się świeczki

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Troszkę newsów plusów.
    Od dzisiaj mamy drugiego kucharza, jutro dochodzi trzeci.
    W związku powyższym
    - Ram nie padnie z przemęczenia
    - od jutra jesteśmy wydolni lanczowo
    - od następnego poniedziałku ( 8 lipca ) ruszamy z dowozami jedzenia ( wyznaczymy strefę bezpłatnego dowozu - szczegóły będą na stronie www i fb )

I zmiany na kranie
    na 3 - Ciechan pszeniczny 8/6/4
    na 13 - Cuvee Des Trolls 16/12/8 ( rany, nawet sam nie wiem o czym piszę, a nie mam pod ręką Masona, ale jestem przekonany, że wart swej ceny )

Leave a comment: