Ht 9 runda pp
Dopiero teraz zauwazylem ten watek i to przy wyszukiwaniu strony w google znalazlem to forum z tematem hattrick
a wpisywalem Fc Cieszyn
Witam wszystkich piwnych ht-kow
Dopiero teraz zauwazylem ten watek i to przy wyszukiwaniu strony w google znalazlem to forum z tematem hattrick

a wpisywalem Fc Cieszyn

Witam wszystkich piwnych ht-kow
Za to na ten nadchodzący sezon patrzę optymistycznie. Z 8 ligi doszła 1 niezła i 1 przeciętna drużyna, a z 6 spadły 2 drużyny które chyba spadną teraz także z mojej. Niestety w PP jako 7 ligowiec już w 1 rundzie mam niezłego przeciwnika (nigdy nie miałem szczęścia do jakichkolwiek sytuacji losowych w HT), koleś niby awansował z 8 ligi ale sprawia wrażenie jakby nie był w HT nowy. Skład ma dobry, atakuje ciągle skrzydłami które ma świetnie rozwinięte, pomoc też niezła. Obym się na nim nie zatrzymał... Tym bardziej że u mnie trening kondycji leci na całego, a większośc pomocników jest zupełnie bez formy.
i chyba z trzech forumowiczów w Puszczykowie się mieści to pewno wiadomo. Nic natomiast nie znalazłem o zaopatrzeniu sklepów. Mea culpa. A zatem Puszczykowo do apelu. Na pierwszy ogień
Comment