Na żywo jest to wielgachna dziura. Na skale stoją ludzie.
Przy piwie o górach
Collapse
X
-
Karkonosze
Ja uwielbiam Karkonosze. Fakt, że przeszedłem je całe (także czeską część), ale uwielbiam tam wracać. A piwko po pieszej wycieczce... Cudo. Pochwalę się kilkoma zdjęciami, ale muszę zaznaczyć, że na żywo jest dużo piękniej.Leave a comment:
-
Sudety
Krzysiu prawdę mówi. My z żoną po tułaczce (skądinąd po malowniczej wielkopolsce) wróciliśmy w rodzinne strony-nieopodal Jeziorek.
I prawdą jest że Rudawy Janowickie kryją w sobie wiele niesamowitych niespodzianek, zarówno tych bezpośrednio otrzymanych od Boga jak i ręką ludzi stworzonych. Ale co ranek i wieczór (i noc czasem) lubię wyjść przed dom i popatrzeć. Też ładnie.
Ostatnia zmiana dokonana przez rychur; 2006-01-18, 00:24.Leave a comment:
-
Ja tam z fanatyzmem uważam, że Sudety Zachodnie są najpiękniejsze, ale takich tematów, jak Kolorowe Jeziorka koło Marciszowa w Rudawach Janowickich to nie ma nigdzie. Staram się bywać tam co roku, mam parę zdjęć, ale w papierze. Nawet nie próbuję tego skanować, bo nie ma takiego skanera, które oddaje tę jedną konkretną głębię kolorów.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2006-01-14, 01:50.Leave a comment:
-
Przed weekendem wróciłem z Tatr. Siedziałem 3 dni w "Betlejemce" bo zbierałem materiały do pracy licencjackiej. Siedziałem tam i mnie szlag trafiał, że nie moge za bardzo pójśc wyżej. A warunki zrobiły się idealne. Śnieg się ułożył i była II w zagrożeniu lawinowym. Śnieg był w większości miejsc utwardzony, na szlakach twardo. Lampa w dzień i w nocy, mały mróz. Zero wiatru. Oj szkoda, że nie mogłem zostać dłużej ale warunki powinny być do marca. I oczywiście jak to w tym okresie od kilku lat w Zakopanem sami bogaci Rosjanie i Ukraińcy. Na ulicy nie spotykałem Polaków. Czułem się jak na Kaukazie
Ale tych extra warunków to nie moge odżałować
Leave a comment:
-
Zawiadamiam że stary sznurek do relacji nefunguje, a nowy jest tu.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilA moim pretekstem do założenia tego tematu jest relacja z wakacyjnego wypadu , którą pozwoliłem sobie napisać, a mój dobry i uczynny kolega z Krakowa przerobił na html.Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2005-12-12, 01:51.Leave a comment:
-
Nie mogę się oprzeć aby nie dodać tej fotki zamku czorsztyńskiego w jesiennych mgłach.
Pieniny są piękne jesienią. Ja co prawda spóźniłem się jakieś dwa tygodnie, bo już opadły liście i góry straciły na kolorystyce lecz nie żałuję. Góry są piękne o każdej porze roku, najważniejsze aby nie padało, a ja miałem to szczęście że trafiłem na wspaniałą pogodę.
Więcej fotek nie będzie, nie chcę zawalać serwera.Leave a comment:
-
Stare wejście było po skałach z zabezpieczeniem w postaci pojedyńczej barierki a w miejscu najbardziej stromym łańcucha. Teraz wybudowali taką maszkarę
. Poprzednio była ograniczona przepustowość tego miejsca, teraz widać jaki tłum się pcha na szczyt.
Na szczęście widoki się nie zmieniły.
Ten jest z dolnej części tej paskudnej konstrukcji.Leave a comment:
-
-
... już jadęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kmusialNawet Tyskie Gronie przed schroniskiem na Hali Boraczej smakowało jak najlepsze piwa z małych browarów. Byłem tam w niedzielę. Polecam wszystkim Beskid Żywiecki, o tej porze roku są piękne kolory, jest cisza i spokój. Tłumy "turystów" zostały w Wiśle i w Szczyrku, natomiast na żywiecczyźnie są prawdziwi miłośnicy gór, przyrody i piwa (blisko na Słowację po Gambrinusa lub Złotego Bażanta).
Leave a comment:
-
Nawet Tyskie Gronie przed schroniskiem na Hali Boraczej smakowało jak najlepsze piwa z małych browarów. Byłem tam w niedzielę. Polecam wszystkim Beskid Żywiecki, o tej porze roku są piękne kolory, jest cisza i spokój. Tłumy "turystów" zostały w Wiśle i w Szczyrku, natomiast na żywiecczyźnie są prawdziwi miłośnicy gór, przyrody i piwa (blisko na Słowację po Gambrinusa lub Złotego Bażanta).Leave a comment: