Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• warzechow
    replied
    Wygląda na to, że daliśmy ciała.
    A ja nic nie wiem o sprawie, ale jak wrócę, to się dowiem, oj dowiem, dowiem.
    To wszystko jest od czapy, bo nawet dla dużych rezerwacji nie zamykamy knajpy - nawet impra z okazji urodzin córeczki Rama była otwarta - fakt, że zmiesciło się wtedy tylko 5 czy 6 białych osób, reszta to Nepale

Leave a comment:

• j_Q
    replied
    Ale że tak nagle wyszło?

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Ech, faktycznie taka sytuacja miała dzisiaj miejsce, głupio wyszło. Przepraszam wszystkich, którzy odbili się od drzwi. Teraz już sytuacja wróciła do normy, działamy normalnie. I właśnie podłączyliśmy Brackie za 6 złotych

Jak tylko skończy się Lwówek Belg na kranie nr 2 podłączamy Konstancin Dawne! Wiele okazji żeby się go napić już nie będzie, ale na szczęście beczka ma 50 litrów

A jutro dzień z rodzimą piłką kopaną! O 15:10 Widzew-Jagiellonia, o 17:40 Pogoń-Wisła, a o 20:10 Cracovia-Legia. Zapraszamy

Leave a comment:

• j_Q
    replied
    Barman był równie zaskoczony jak ja. Nawet nie potrafił odpowiedzieć, czy jest szansa wrócić wieczorem. Po prostu telefon od szefa, że się goście schodzą i zamykać. Ok, jakieś rezerwacje leżały na kilku stolikach, ale żeby zaraz całą restaurację zamykać?

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Mam nadzieję, że to jakaś pomyłka bo nie mogę uwierzyć

Leave a comment:

• yoda79
    replied
    Nigdy nie miałem takiej sytuacji, co więcej siedziałem nieraz dłużej niż godziny otwarcia

Leave a comment:

• j_Q
    replied
    Odwiedziłem dziś po raz pierwszy 'Chmielarnię'. Wystrój całkiem ładny, obsługa bardzo kompetentna, 16 kranów faktycznie daje wrażenie. Zamówiliśmy z kolegą po piwku, wypiliśmy, i idę zamówić drugie, na co słyszę od kelnera:
    - restauracja dziś już nieczynna
    A była godzina grubo przed 17
    Więc się pytam, czy dobrze rozumiem, że jedzenia nie dostaniemy, ale piwko zamówić można, na co kelner:
    - nie, całość jest zarezerwowana i restauracja zostaje zamknięta
    Nie mogąc wyjść ze zdziwienia pytam, jak to tak, żadnej informacji przy wejściu nie było, na co kelner
    - też dowiedzieliśmy się sekundę temu
    Po czym z góry zeszła jakaś grupka, chyba pracowników pobliskiej firmy.
    Spotkaliście się tam z czymś podobnym? Mam nadzieję, że była to wyjątkowa sytuacja a nie reguła w tym miejscu.

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Jeżeli są chętni, a Chmielarnia ,a C+ Family to chętnie bym się spotkał w celu obejrzenie meczu Ruch vs. Górnik.

Leave a comment:

• sugarsweet
    replied
    Grunt że z nalewaka nie leci ta "woda", z mydłem czy bez...

A czy nowa Pinta już "weszła na kran"?

Leave a comment:

• filipgun
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy
    Byłem wczoraj i nawet się zastanawiałem czy pojawią się hejty za brak mydła.
    Mi brak mydła nie przeszkadza zdezynfekowałem się wewnętrznie

Leave a comment:

• Mason
    replied
    To nie ta sama woda, codziennie jest świeża

Leave a comment:

• leona
    replied
    Ta woda była rozlana już w zeszłym tygodniu

Leave a comment:

• Komar_Pafnucy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filipgun
    No i brak mydła :P
    Byłem wczoraj i nawet się zastanawiałem czy pojawią się hejty za brak mydła.

Leave a comment:

• filipgun
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    Wodę? Jaką wodę???
    taką z kranu, chociaż nie ukrywam, że bardziej uryną waliło

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filipgun
    ...ktoś po prostu wylał wodę...
    Wodę? Jaką wodę???