Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• olie
    replied
    Na pewno coś szykują. Już jest zapowiedziany lany Mikkeller 黑 Black. Można przypuszczać, że będzie też premiera Hery. Na Kreta nie liczę, bo jakoś nie przypominam sobie żeby piwa z Widawy były lane w Chmielarni.

Leave a comment:

• fuliano
    replied
    Czy z okazji dnia stoutu coś organizujecie?
    Bo mam zamiar nawiedzić Wasz przybytek w piątek

Leave a comment:

• tomolek
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
    A jak sadzisz Sherlocku:
    Ulżyło mi drogi Watsonie

Leave a comment:

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek
    Mam nadzieję, że słowa "dedykowany" użyłeś wyjątkowo, jako podkreślenia mierności tej recenzji?
    A jak sadzisz Sherlocku:
    Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-11-05, 23:59.

Leave a comment:

• tomolek
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
    Nie ma to jak kompetentna recenzja na odpowiedni temat zamieszczona w dedykowanym ku temu miejscu
    Mam nadzieję, że słowa "dedykowany" użyłeś wyjątkowo, jako podkreślenia mierności tej recenzji?

Leave a comment:

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
    Nie mogłem się powstrzymać i wklejam jedną z recenzji Chmielarni na portalu kulinarnym Gastronauci

dzikant 94 recenzje .
    01.10.2013, 11:05 napisał:
    Zależy czego się oczekuje...
    Ja się zawiodłam, bo wystrój był trochę hmm "pubowy". Myślałam, że będzie to wyższa klasa. Taki osiedlowy barek, z kapslami i etykietami na słupach, z małym barem i telewizorem. Nie jedliśmy, więc nie wypowiem się co do jedzenia. Wyglądało w porządku. Natomiast deska piw (15 zł za 5 x 100 ml) była niewypałem. Piwa są faktycznie mocno "specyficzne". Nie wypiłabym żadnego w dużej ilości. Nuty cytrusowe, kawowe... Trzeba to lubić. Mieliśmy dłużej siedzieć, ale bałam się zamawiać kolejne. Ceny butelkowych były bardzo wysokie, a również nie poznawałam marek. To coś dla odważnych

I tak, odważne chłopaki, wyszło, że mamy nierozpoznawalne marki - trza sięgnąć po asortyment z trumno-sarkofagu
    Mi najbardziej podoba się zbitka wyróżniona kolorem czerwonym...

Nie ma to jak kompetentna recenzja na odpowiedni temat zamieszczona w dedykowanym ku temu miejscu

Leave a comment:

• pioterb4
    replied
    Najlepsze są te piosenki które już znamy. Wielu klientów przychodząc do knajpy oczekuje piw/smaków które już dobrze zna a róznica między lokalem dobrym i złym jest taka, że w jednym wystrój jest surowy a Warka za 3 zł za okazaniem legitymacji studenckiej, w a w drugim są biale obrusy, nieco lepiej odziana obsługa i ta sama Warka za 12 zł.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Być może są klienci, których przed podaniem deski piw trzeba walnąć tą deską w łeb.

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
    Nie mogłem się powstrzymać i wklejam jedną z recenzji Chmielarni na portalu kulinarnym Gastronauci

dzikant 94 recenzje .
    Ja się zawiodłam, bo wystrój był trochę hmm "pubowy". Myślałam, że będzie to wyższa klasa. Taki osiedlowy barek, z kapslami i etykietami na słupach, z małym barem i telewizorem. Nie jedliśmy, więc nie wypowiem się co do jedzenia. Wyglądało w porządku. Natomiast deska piw (15 zł za 5 x 100 ml) była niewypałem. Piwa są faktycznie mocno "specyficzne". Nie wypiłabym żadnego w dużej ilości. Nuty cytrusowe, kawowe... Trzeba to lubić. Mieliśmy dłużej siedzieć, ale bałam się zamawiać kolejne. Ceny butelkowych były bardzo wysokie, a również nie poznawałam marek. To coś dla odważnych

I tak, odważne chłopaki, wyszło, że mamy nierozpoznawalne marki - trza sięgnąć po asortyment z trumno-sarkofagu
    Dobre, dobre, widać, że marki zastąpiły ludziom mózgi i chęć poszukiwania. Ciekawe czego takie osoby szukają w piwie? Kompletnego braku smaku? Lodowatości przykrywającej nicość? Gazu, że aż uszami wychodzi żeby tylko nie było niczego czuć?

Leave a comment:

• warzechow
    replied

dzikant 94 recenzje .

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    W piątek 1 listopada nie pracujemy, w sobotę i niedzielę działamy w typowych weekendowych godzinach. Pozdrawiam.

Leave a comment:

• tygrys77
    replied
    Piwka pierwsza klasa. Odkąd znajomy polecił mi ten pub witam do Was przynajmniej 2x w tygodniu. Niebywałe połączenie przepysznej kuchni i wspaniałych piw. Jestem pod wrażeniem. Tylko plz... jeśli rezerwujemy stolik koniecznie z prośbą o dobry widok na ekran (mecz) to proszę mieć to na uwadze...... Pozdrowienia dla bliźniaczek Pani A. i Pani O. ! fajne dziewczyny !

Leave a comment:

• Piecia
    replied
    A ja w imieniu własnym i znajomych pozdrawiam miłą panią obsługującą nasz stolik

Leave a comment:

• purc
    replied
    Back to normal. Czyli znakomite jedzenie /kalmary i chilli chicken/, świetny Pacific, coraz lepsza lodówka /3 Mikkellery Single Hop/, na deser cudowny Stout Beer Geek Breakfast.
    Baaaardzo fajnie.

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    ...a na początku przyszłego tygodnia dotrzeć powinien Porter Łódzki, w beczce ma się rozumieć!
    Kon-kre-ty, agencie Mason, kon-kre-ty!

Leave a comment: