Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Bombadil13
    replied
    U mnie jest parę bledów w statystykach np. pilem 3 piwa z Brovarii, a w statystykach ujęta są dwa. Tego typu bledów jest klika i nie znam żródla ich pochodzenia.

Ale cieszę sie bardzo, że już są statystyki.
    ART wielkie dzięki i Twoje zdrowie

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
    Hurrrrra
    Są statystyki. Na razie nie sprawdzam na ile poprawne., gdyż jak napisał ART jest to wersja z błędami. Ale przynajmniej wiem, że popróbowałem piwa z 31 browarów polskich. Zdrowie ARTa

Nie jest tak do końca jak piszesz. U mnie z browarów które piłem w tym roku nie został uwzględniony np. browar Staropolski. Tak więc może wypiłeś więcej niż to by wskazywała statystyka . Art proszę nie zrozum mnie źle, nie ma mowy o czepialstwie a jedynie o poinformowaniu o błedzie.
    Ps. Na tą chwilę w tym roku skosztowałem piwa z 49 browarów

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Moze Ci to cos pomoze ART, ale do statystyki ogolnej nie sa dopisywane piwa dopisywane opcja "Kolejne piwo takie samo".

Leave a comment:

• ART
    replied
    też tak sądzę. już ledwie zipię

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire
    no i za zdrowie Tego który to uczynił
    Coś czuję, że trochę zdrowia Art przez ten ruch raczej straci

Leave a comment:

• peter007
    replied
    Na razie nie wnikam w wyliczanki bo faktycznie mogą być błędne. Ale to, że w zakładce browary nie występują domowe to już przegięcie. Rzecz dotyczy tylko roku 2006.

Leave a comment:

• ART
    replied
    są to po prostu statystyki na szybko zaadaptowane z poprzedniej wersji. w nowej wersji dziennika sporo się zmieniło stąd niektóre piwa nie są brane pod uwagę w obliczeniach.

Leave a comment:

• JAckson
    replied
    Hurrrrra
    Są statystyki. Na razie nie sprawdzam na ile poprawne., gdyż jak napisał ART jest to wersja z błędami. Ale przynajmniej wiem, że popróbowałem piwa z 31 browarów polskich. Zdrowie ARTa

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    A w "Plato/Ekstrakt" prawidlowo pokazuje 337 (333 plus dzisiejszy wieczor) sztuk piw o ekstrakcie 18,10. Wiec jestem dobrej mysli, ze Dziennik wkrotce "wyzdrowieje"

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART

napisałem że w tych tymczasowych statystykach są błędy i staty służą tylko do poglądowego zobrazowania sytuacji. jeśli wpisy w dzienniku są to i w finalnych statystykach będą później dostępne.
    Mam nadzieje, ze beda, bo u mnie DP pokazuje wypitych 154 BOSSy zamiast 333.
    Moze DP chwilowo pokazuje jakis krotszy okres czasu?
    ART ! Nie wymagam zadnych odpowiedzi, ciesze sie, ze zajales sie Dziennikiem.
    Twoje

Leave a comment:

• Pogoniarz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83
    nie ma sie co przejmować - zawsze sie znajdzie ktoś, komu bedzie ciągle za mało

i pewnie przez takich ludzi statystyki znów zostały wyłaczone
    Czy ja wyskoczyłem z pretensjami?Spytałem się Was(czyli forumowiczki i forumowiczów),czy też macie podobnie,czy jest tak tylko u mnie.Warto czytać ze zrozumieniem

Leave a comment:

• remfire
    replied
    Sprawdziłem ze swoimi statystykami robionymi ręcznie i wychodzi że rzeczywiście są błędy, np mam wypitych 13 piw z Van Pura, a w statystykach zalicznone tylko 12 , albo 4 z Perły, a widać tylko 3. Nie ma też wogóle pozycji "Zagraniczne". Byc może są i inne błędy których jeszcze nie zauwazyłem.
    Nie mowie jednak tego głośno bo wiadomo że to tylko wersja poglądowa. Powiem tylko na ucho tym którzy zerkaja na statystyki , aby nie wierzyli im narazie w 100%. Wszystko jednak zostanie poprawione , gdy tylko przyjdzie na to odpowiedni czas ...
    I tak wypije po raz kolejny za to ze wogóle statystyki się pojawiły - no i za zdrowie Tego który to uczynił

Leave a comment:

• ART
    replied
    spoko, coś mi się źle wgrało na serwer przy poprawce podstawowych błędów tak więc Pogoniarz, to nie Twoja wina, mam nadzieję że nie zostałeś zlinczowny elektronicznie

Leave a comment:

• Sokół83
    replied
    wiedziałem
    nie ma sie co przejmować - zawsze sie znajdzie ktoś, komu bedzie ciągle za mało

i pewnie przez takich ludzi statystyki znów zostały wyłaczone
    Ostatnia zmiana dokonana przez Sokół83; 2006-05-11, 14:34.

Leave a comment:

• Pogoniarz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART

ps nie pijesz za dużo jednego dnia?
    Tego dnia wypiłem troszkę więcej,ale to sprawił krakowski klimat i smaczniutka Smocza Głowa.

Leave a comment: