Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Starałem się śledzić ten wątek, ale zawsze mogłem to przeoczyć:
gdy dodaje kolejne piwo takie samo wyskakuje przy nim godz. 00.00Leave a comment:
-
część sumarycznych statystyk jest błędnie wyliczanych. będzie do poprawki z innymi sprawami.Leave a comment:
-
To znowu ja, wiem że jestem upierdliwy, ale zgłaszam, iż średnią wydatków dziennie też coś źle liczy. U mnie się nie zgadza.Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTo gdzie mam wpisać Portera z Warszawy?Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pikasWitam wszystkich.
Tak sie składa, że to moja pierwsza wypowiedź na forum (jakoś taki małomówny jestem) i od razu wymagania
.
Sprawa dotyczy nowego dziennika i listy browarów, piw.
Może jestem mało spostrzegawczy albo źle szukam ale nie mogę odnaleźć w nowym dzienniku Królewskiego z Browarów Warszawskich, a że zdarza mi sie popełnić kilka tych piw w miesiącu - to mogłoby sie pojawić.
Ewentualnie sprawe rozwiazuje dodanie opcji samodzielnego wpisu pod postacią "inne".
A jak możesz znależć Królewskie z Warszawy jak browar jest zamkniety od półtora roku?
Obecne Królewskie warzone jest w Bydgoszczy (Kujawiak)Leave a comment:
-
To proste-takie piwo już nie istnieje(taki browar też).Porozglądaj się trochę po tym Forum,zanim napiszesz coś równie mądrego...Leave a comment:
-
Witam wszystkich.
Tak sie składa, że to moja pierwsza wypowiedź na forum (jakoś taki małomówny jestem) i od razu wymagania
.
Sprawa dotyczy nowego dziennika i listy browarów, piw.
Może jestem mało spostrzegawczy albo źle szukam ale nie mogę odnaleźć w nowym dzienniku Królewskiego z Browarów Warszawskich, a że zdarza mi sie popełnić kilka tych piw w miesiącu - to mogłoby sie pojawić.
Ewentualnie sprawe rozwiazuje dodanie opcji samodzielnego wpisu pod postacią "inne".Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumBrakuje mi jednak tego gdzie piwo zostało zakupione (choć zostawił bym tylko dwie wersje - knajpa i sklep) oraz czy pasteryzowane czy nie.Leave a comment:
-
Brakuje mi jednak tego gdzie piwo zostało zakupione (choć zostawił bym tylko dwie wersje - knajpa i sklep) oraz czy pasteryzowane czy nie.Leave a comment:
-
Problem zapewne dość marginalny, ale jest.
Czy będzie jakaś możliwość wposania do DP piwa z browaru już nieistniejącego? Wczoraj piliśmy Portera z Browarów Królewskich i nie wiem jak go wprowadzić.
Podobnie z piwami już nie warzonymi przez istniejące browary np. stary Porter Medalista z Jędrzejowa - na razie wpisałem go jako normalny "współczesny" porter z tego browaru, ale mam wątpliwości czy to aby na pewno to samo piwo.
W piwnicach forumowiczów czai się pewnie jeszcze kilka takich niespodzianek, czy jest więc jakaś furtka do wprowadzenia ich do DP?Leave a comment:
-
Jeszcze jeden problem. Na liście rozwijajacej się po wybraniu browaru Jagiełło część piw jest zdublowana.Leave a comment:
-
Bardzo sie cieszę ze zmian w DP. Zdaje sobie sprawę że wyprostowanie niedociągnięc wymaga czasu , więc nie zamierzam teraz marudzić. Bardzo brak mi jest jednak moich wpisanych wcześniej piwek. Poprostu jakos tak tęsknie za nimi
Kiedy ewentualnie będę miał szansę je zobaczyc w moim DP ?Leave a comment: