Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• siersc21
    replied
    Zarys wstępny(wszystko może się zmienić), ale nie podstępny:
    Obszar dostawy
    zachód - Prymasa 1000-lecia,
    połnoc - Powązkowska, Rondo Babka, Słonimskiego
    wschód - Wisła
    południe - Banacha, Rakowiecka

Leave a comment:

• yoda79
    replied
    Jaka strefa dowozu?

Leave a comment:

• siersc21
    replied
    Szanowni !!! Nie wiem czy Sławek anonsował, ale od poniedziałku ruszmy z dowozami żarełka. Zamówienia można składać pod nr : 625010271 Menu szczegółowe pod adresem: https://www.facebook.com/media/set/?...9011511&type=1
    Pozdrawiam i zapraszam
    Mikołaj
    Na ewentualne pytania odpowiadam z wyprzedzeniem: tak, piwko też bedziemy dowozić, ale w późniejszym terminie. Jak dorobimy się butelekl!!

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
    Czemu nie powiedziałeś, że będziesz dzisiaj? Siedzę w domu, oglądam ...a mógłbym pić piwo w knajpie
    Bo sprawa ważyła się do ostatniej chwili. Nie martw się, w Chmielarni dziś nic byś nie pooglądał, a ja i tak nie miałem nic ciekawego do powiedzenia, o czym zaświadczy Tfur, który szybko wyszedł, oraz Dadek, który cały czas nawijał z czeskim maszynistą. Fuliano siedział przy innym stoliku, Becik z połowicą zmył się od razu po wejściu, a Mason robił sztuczny tłok za barem. Ogólnie dół.

Na plus - płatność kartą.

A teraz na poważnie. Wystrój mi się średnio podoba, jakiś taki nijaki, ale oferta wynagradza, jedyny zgrzyt to kwaśny Blond z Manufaktury. Podoba mi się decyzja o podpięciu jednego piwa w cenie sesyjnej. Opat Bitter za 6 zł to świetny stosunek jakości od ceny. Jedzenie bardzo dobre. Gwar faktycznie mocno wchodzący w uszy, może z powodu niskich sufitów? Doskonałą sprawą jest szczegółowy rachunek, łatwo będzie wprowadzić piwa do dziennika.

Leave a comment:

• tfur
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Znajome mordy co 10 minut...
    Ogólnie obleci, obleci...
    jedna z tych mord do mnie należała
    bo mnie się z małżonką udało zjeść
    no i mogę tylko chwalić, co zjadłem
    piw nie chwalę, bo same się obronią
    oblatywanie (ponowne) udane i tyle

Leave a comment:

• becik
    replied
    Chciałem dziś zjeść z żoną kolację przy dobrym piwku ale gorąc, duchota i gwar - zbyt głośny (słyszalny już przy portierni) skutecznie nas pokierowały w inne miejsce

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
    Czemu nie powiedziałeś, że będziesz dzisiaj? Siedzę w domu, oglądam ...a mógłbym pić piwo w knajpie
    Co oglądasz?

Leave a comment:

• emes
    replied
    ... Mam otwarty rachunek na kartę....
    Zamknąłeś go z jednym piwem ?

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Siedzę w Chmielarni... Mam otwarty rachunek na kartę... Mason zapieprza, aż miło, próbował dokonać sabotażu tego postu, ale odparłem atak... Trochę głośno, więc akustyka do poprawy... Klima fajnie zaokrągla temperaturę w górę... Znajome mordy co 10 minut... Ogólnie obleci, obleci...

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Siedzę w Chmielarni... Mam otwarty rachunek na kartę... Mason zapieprza, aż miło, próbował dokonać sabotażu tego postu, ale odparłem atak... Trochę głośno, więc akustyka do poprawy... Klima fajnie zaokrągla temperaturę w górę... Znajome mordy co 10 minut... Ogólnie obleci, obleci...

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Wydaje mi się, że widziałem TV - czy i jakie programy sportowe przewidujecie?

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Proszę bardzo:

01. jak przyjadę to podepnę Ciechana Miodowego
    02. Opat Bitter 6/5/3
    03. Ciechan Pszeniczny 8/6/4
    04. Pinta Odsiecz Wiedeńska 10/7/5
    05. Lindemans Pecheresse 19/13/10
    06. St. Feuillien Saison 17/12/8,5
    07. Viva la Wita 11/8/5,5
    08. Jabłonowo Blond 7/5/3,5
    09. Pracownia Piwa Dwa Smoki 10/7/5
    10. Pinta Oto Mata IPA 10/7/5
    11. Artezan Coder 10/7/5
    12. BrewDog IPA is dead El Dorado 18/13/9
    13. Dubuisson Cuvee des Trolls 16/12/8
    14. Sierra Nevada Ruthless Rye IPA 17/12/9
    15. Delirium Tremens 21/15/10,5
    16. Thornbridge St. Petersburg 16/12/8

I kilka beczek czekających na wolny kran

Leave a comment:

• fuliano
    replied
    To powiedz co dzisiaj na kranach, bo mamy zamiar trochę tego wypić

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Dzięki za info, przetrawię je, prześpię się z nim, pomedytuję i najdalej do końca lipca wpadnę na jedno piwo (takie w wiadrze, jak dla pana Grubego z Monthy Pythona).
    Mogę Ci pozlewać zlewki z całego lipca

Wczoraj wieczorem na kran nr 2 zawitał Opat Bitter w dobrej cenie (6/5/3).

A teraz łyk statystyki: od momentu startu na naszych kranach zawitało w sumie 48 piw, a 53 beczki zostały już opróżnione. Chyba nieźle
    I garść nowości: Pacific Pale Ale znowu w naszym magazynku, zostanie podpięty jak będzie wolny kran, takoż Witbier z Artezana. Lada chwila ma do nas dotrzeć desant z BrewDoga, w przyszłym tygodniu umości sobie u nas miejsce czeski Kocour, a potem też będzie się działo, oj będzie

Leave a comment:

• fuliano
    replied
    A ja jutro skład z firmy ściągam. Jak się spodoba firmową impre się zrobi
    Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2013-07-04, 21:15.

Leave a comment: