BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kody oznaczające browary warzące dane piwa w GŻ,KP,CO-próba identyfikacji
Collapse
X
-
-
-
-
Tak to znaczy, że mają zamiar przyglądać się sprzedaży i dalsze decyzje podejmować na bieżąco . Pierwsze piwa są produkowane w Warce ale nie wiem czy nie planuje się produkcji w Elblągu i Leżajsku a może już się tam je produkuje, niech wypowiedzą się ludzie z Elbląga i LeżajskaLeave a comment:
-
-
Co to znaczy krótkie serie? Czy to znaczy, że wypuszczono jedną warkę każdego i będą się przyglądać sprzedaży. Czy też planują wypuszczać limitowane ilości co jakiś czas? No i czy Warka to tak tylko na początek, czy też w razie sukcesu i tak nie planuje się produkcji w Elblągu i Leżajsku?Leave a comment:
-
Wszystkie niepasterki są z Warki, na tę chwilę mają to być krótkie serie
informacja od pracowników browaruLeave a comment:
-
Jak tam nowe niepastery z GŻ u Was? Wszystkie są z Warki?
U mnie Specjal ma L-kę w kodzie...Leave a comment:
-
Już donoszę - Królewskie, 6 różnych puszek - wszędzie literka N. Nie mam niestety najnowszych puszek Królewskiego "Twoje Królewskie Miejsce" i z ceną 2,80zł, więc nie powiem co tam jest.Leave a comment:
-
Ja bym sprawdził, czy S to nie spadkowa linia puszkowa po Królewskim - mało danych z Królewskiego w ogóle jest. Jeżeli tak, to S to jest Warka.Leave a comment:
-
Ale od S już gorzej
Chyba, że to S to Leżajsk, wtedy po dodatkowej literce na browar.
Wpisywałoby się to w koncernowy trend geograficzny:
CP: od północy na południe (1 - Szczecin, 2 - Sierpc, 3 - Okocim)
KP: od południa na północ (1 - Tychy, 2 - Poznań, 3 - Białystok)
GŻ: od południa na północ (A-F - Żywiec, H-K - Leżajsk, L-N - Warka , P-R - Elbląg / + resztki)Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-04-13, 23:28.Leave a comment: