Podobno Rudawy najlepiej jesienią obejść, zarezerwowałem sobie już jeden weekend na przełomie września i października.
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. 
Myśmy nocowali w Wysokiej Lipie, z której robiliśmy wycieczki, włącznie z atrakcjami po stronie niemieckiej (Szwajcaria Saksońska)- Bastei i zamkiem Konigstein.
to bym Cię przynajmniej do Szczyrku odprowadził
). Następny dzień to po prostu Tarnica z Wołosatego. Potem z Przełęczy Wyżniańskiej na Kruhly Wierch, potem jedziemy Cisna - Majdan, tam wąskotorówką do Dołżycy (park linowy "Kamikaze"
).
, ze szczególnym uwzględnieniem browarów restauracyjnych
, ew. innych jadłodajni/noclegów, itp., itd.
). Następny dzień to po prostu Tarnica z Wołosatego. Potem z Przełęczy Wyżniańskiej na Kruhly Wierch, potem jedziemy Cisna - Majdan, tam wąskotorówką do Dołżycy (park linowy "Kamikaze"
).
).
.
) biegania po górach.
. Nowomodnie pisząc, są to dla mnie buty "after-trekking".
Strasznie jestem ciekaw jak ich amortyzacja spisze się na twardszych szlakach na dystansach ultra. Dzięki za odpowiedź.
) biegania po górach.
. Nowomodnie pisząc, są to dla mnie buty "after-trekking".
No i zaopatrzyłem się też w plecak McK CRXSS 18l, w sumie to rowerowy ale poza wyciąganą siateczką na podpięcie kasku to niczym się nie różni od trailowego i do takich celów go nabyłem. Świetny na jednodniowe wybiegania bez noclegu no i na ultramaratony, bardzo praktyczny i funkcjonalny. W środku spokojnie wchodzi zapas płynów, softshell/bluza, skarpety, dokumenty, na kieszonkach przy pasie biodrowym jakieś żele/batony i telefon. Pełna regulacja, wbudowany pokrowiec p/d ale nawet podczas deszczu nie był potrzebny bo materiał z wierzchu naprawdę świetnie trzymał hydrofobowość. Po bokach na całej wysokości gumki więc po ściągnięciu nic nie latało w biegu. No i 10x tańszy od salomonowych Skin Pro 

Nie wiecie może czy w Karkonoszach jeszcze jakiś śnieg zalega? 

Nie wiecie może czy w Karkonoszach jeszcze jakiś śnieg zalega?
Leave a comment: